Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Insomniac: "FFXIII is op PS3 beter"

"Superieure versie is die op console Sony"

Binnen twee weken verschijnt Final Fantasy XIII voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Heel wat mensen kijken uit naar deze RPG van Square Enix, maar welke versie moet je nu in huis halen wanneer je beide consoles in huis hebt? Wel, volgens James Stevenson van Insomniac (Ratchet & Clank, Resistance) zal dat de PS3-versie worden.

Op de Twitter account van de man zegt hij namelijk het volgende: "De PS3 heeft een ijzersterk eerste kwartaal: MAG, Heavy Rain, White Knight Chronicles, MLB01: The Show, God of War III én de superieure versie van Final Fantasy XIII."

Het klinkt als gewauwel van een typische fanboy - het helpt ook niet dat Insomniac een exclusieve PS3-ontwikkelaar is -, maar we mogen Stevenson daar niet meteen op afrekenen. Wat later geeft hij openlijk toe dat Mass Effect 2, een game die niet op de console van Sony verkrijgbaar is, een van zijn favoriete spellen uit deze generatie is.

"Om eerlijk te zijn, de X360 heeft Mass Effect 2, en die is geniaal. Er is veel moois verkrijgbaar. Behalve op de Wii." Ouch Nintendo, jullie krijgen geen liefde van Insomniac.

Binnen enkele dagen zullen we op Eurogamer België aardig wat artikels plaatsen rond Final Fantasy XIII. Zeker terugkomen dus!

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen