Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgende week zien we de eerste Xbox Series X games

Eerste van een reeks geplande updates.

Microsoft toont volgende week de eerste Xbox Series X games. Dat maakt Xbox marketing manager Aaron Greenberg bekend via Twitter.

Donderdag 7 mei om 17u houdt Inside Xbox een livestream waarin verschillende third party games voor de Xbox Series X voor het eerst aan het publiek gepresenteerd worden.

Welke games we precies te zien krijgen, is nog niet bevestigd. Microsoft laat wel al weten dat het de eigen games pas op een later moment in de zomer voorstelt. De focus ligt volgende week dus op andere uitgevers.

Geloofwaardige bronnen beweren ook dat dit pas de eerste van meerdere livestreams is die we de komende weken te zien krijgen. Zo wil Microsoft langzaam de hype opbouwen naar de lancering van de Xbox Series X dit najaar.

Het lijkt waarschijnlijk dat het recent aangekondigde Assassin's Creed Valhalla aandacht zal krijgen, alsook Cyberpunk 2077. Beide games lanceren rond de release van de Xbox Series X.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties