Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgende week demo voor Vanquish

Sega moet precieze datum nog laten weten.

Uitgever Sega zou volgende week een demo rond Vanquish, een third-person shooter die door het hoge tempo van de gameplay gezien mag worden als de Sonic onder de schietspellen, online gaan plaatsen op PlayStation Network en Xbox Live. Dat laat Atsushi Inaba, werkzaam bij verantwoordelijke ontwikkelaar PlatinumGames, weten.

Eerlijkheidshalve moeten we wel zeggen dat er voorlopig enkel zekerheid bestaat rond de releasedatum van de bewuste demo in Japan. Daar zullen gamers op 2 september het spel kunnen uittesten, terwijl Sega nog steeds officieel aan de Westerse wereld moet laten weten wat hun plannen zijn.

In de demo zullen spelers zich doorheen de proloog van Vanquish knallen, om het uiteindelijk op te nemen tegen een van de eindbazen, genaamd Argos. Verder zullen er twee moeilijkheidsgraden aanwezig zijn, waarvan de minst uitdagende een auto-aim functie toe zal voegen. Enkel voor mietjes dus!

Wat we tot nu toe vonden van Vanquish kun je nalezen in onze hands-on preview. Sega en PlatinumGames brengen de game in Europa op 22 oktober uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Getagged als

Reacties