Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgende week demo LittleBigPlanet

Mocht je het spel nog niet gespeeld hebben.

LittleBigPlanet was zonder enige twijfel de hype van 2008 binnen het landschap van de game-industie. Je eigen levels maken en deze delen met andere spelers van over heel de wereld was nog nooit zo makkelijk en leuk, en de schattige Sackboys werden zelfs voor een tijdje de mascotte van de PlayStation 3.

Deed alle commotie rond het spel je niets en heb je LittleBigPlanet gewoon in de winkelrekken laten liggen? Wel, dan is er goed nieuws, want binnen een weekje zal ontwikkelaar Media Molecule een demo van de game via PlayStation Network aanbieden. Dit doen ze in samenwerking met Sony ter ere van de Game of the Year editie van het spel die binnenkort verkrijgbaar zal zijn.

In de demo zullen een aantal levels te vinden zijn, alsook wat minigames waarmee je in je eentje of met vrienden aan de slag kunt gaan. De welbekende stickers en speciale objecten zullen ook in de demo zitten samen met enkele door Sony uitgekozen levels gemaakt door de community achter LittleBigPlanet.

Ohw, en even tussendoor: wie de LittleBigPlanet: Game of the Year editie koopt krijgt meteen ook toegang tot de beta van ModNation Racers, een spel dat lijkt op de titel van Media Molecule...maar dan met auto's.

Getagged als

Reacties