Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgende PlayStation State of Play focust op Deathloop

Wordt donderdag in het vizier genomen.

Sony heeft de volgende PlayStation State of Play aangekondigd. Die is te bekijken vanaf donderdag 8 juli om 23:00 uur. Tijdens de presentatie staat vooral de Bethesda-game Deathloop centraal.

De State of Play duurt in totaal 30 minuten. Het grootste deel daarvan is voorzien voor nieuwe Deathloop-beelden, maar Sony benadrukt dat ook enkele indie- en third-party-games de nodige aandacht krijgen.

Op andere grote titels van Sony hoef je dan weer niet te rekenen. Zo zal er niets te zien zijn van Horizon: Forbidden West of God of War: Ragnarok.

Deathloop komt op 14 september uit. Hoewel Bethesda intussen door Microsoft is gekocht, komt de game in eerste instantie enkel naar de PlayStation 5 en de pc.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties