Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgende MGS in de maak voor next-gen consoles?

Vacature suggereert alvast van wel.

Metal Gear Solid 5 zal waarschijnlijk gemaakt worden voor de volgende generatie consoles. Dat wordt gesuggereerd door een vacature van Kojima Productions, de developer van de gamereeks.

Kojima Productions heeft voor de Game Developers Conference een speciale site gemaakt met daarop een aantal vacatures die vragen om werknemers die willen helpen met 'de nieuwste Metal Gear Solid voor high-end consoles en PC'. Alsof dat nog niet duidelijk genoeg is, heet de website zelf ook nog eens 'Big Boss wants YOU! The 'next' MGS."

Ze zoeken ook ingenieurs om de Fox Engine, waarmee Metal Gear Solid gemaakt wordt, up te daten naar de technologie mogelijk gemaakt door de volgende generatie consoles.

Nergens wordt expliciet vermeld dat er een nieuwe MGS in de maak is voor next-gen consoles maar de knipogen zijn duidelijk genoeg.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties