Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgende Blue Toad Murder File episode gratis

Voor een maand.

Relentless, de developer én uitgever van Blue Toad Murder Files, een moordmysterie dat voor de PS3 in episodes uitgebracht wordt, heeft bekend gemaakt dat de volgende episode van de game een maand gratis te krijgen zal zijn.

Om die episode, de derde alweer, te kunnen spelen moet je wel de voorgaande episodes al gekocht hebben. Deze zijn gebundeld te koop voor zo'n tien euro. Geen slechte deal dus. Relentless zei meteen ook dat ze een soortgelijk prijzenplan zullen doorvoeren met Episode 4 t/m 6 van de Blue Toad Murder Files. Deze zullen op 8 april op PSN verschijnen als bundel, ook voor zo'n 10 euro.

Als reden voor deze zet gaf Relentless dat ze blij waren met de goede feedback die ze kregen over de game maar dat sommige gamers zich zorgen maakten over het feit dat de episodes enorm weinig replay-value hebben. Dit willen ze goed maken door de prijs te verlagen. Eindelijk een uitgever die het snapt!

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen