Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgende Assassin's Creed locatie wordt vandaag onthuld

We wanen ons in Walhalla.

Ubisoft stelt de locatie van de volgende Assassin's Creed-game vandaag voor.

De uitgever houdt momenteel een livestream waarin artiest BossLogic live een kunstwerk maakt. Dat kunstwerk zal het eerste beeld zijn van de nieuwe Assassin's Creed en zal zowel het nieuwe hoofdpersonage als de locatie tonen.

Het kan nog even duren voordat het kunstwerk volledig af is, maar voorlopig lijkt het erop dat de eerdere geruchten dat de volgende Assassin's Creed vikingen als thema heeft, kloppen. The Division 2 bevatte ook al hints in die richting.

Volgens eerdere geruchten zou de game de titel Assassin's Creed Kingdom of Assassin's Creed Ragnarok krijgen, maar die geruchten zijn inmiddels ontkracht. Nog volgens diezelfde geruchten verken je in de game zowel gebieden in Scandinavië als in Groot-Brittanië.Of die geruchten kloppen, ontdekken we hopelijk snel in de livestream hierboven.

De huidige livestream is aangekondigd door Ashraf Ismail. Hij was in het verleden de creative director van Assassin's Creed 4: Black Flag en Assassin's Creed Origins. Het is dan ook zijn team bij Ubisoft Montreal dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van deze nieuwe Assassin's Creed.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties