Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgende Animal Crossing New Horizons zomerupdate introduceert vuurwerk en dromen

En ook back-ups van je eiland!

De tweede zomerupdate voor Animal Crossing: New Horizons arriveert overmorgen 30 juli en introduceert verschillende nieuwe zaken in de game.

Na het installeren van Summer Update Vol.2 is er elke zondag om 19:00 uur vuurwerk te zien in je Animal Crossing dorpje. Het vuurwerk is enkel te zien in de maand augustus. Daarnaast kan je met klingels speciale tickets kopen om speciale items te winnen in een tombola.

Het zou ook Animal Crossing niet zijn moest je het vuurwerk niet kunnen aanpassen naar je eigen voorkeur.

Cover image for YouTube videoAnimal Crossing: New Horizons Summer Update - Wave 2 - Nintendo Switch

Verder kun je vanaf nu ook dromen in de game. Die feature was al te vinden in Animal Crossing: New Leaf maar komt nu dus ook naar New Horizons. In een droom kan je het eiland van een andere speler bezoeken en naar believen verkennen en veranderen. Aangezien het een droom is, zal geen enkele verandering die je maakt aan het eiland permanent zijn.

Dromen doe je door een dutje te doen in je bed, waarna je een 'droomadres' van een ander eiland kan invullen.

Ten slotte krijg je dankzij de update de mogelijkheid om een back-up te maken van je eiland via Nintendo Switch Online. Leden van de service kunnen regelmatig hun eiland opslaan in de cloudservers van Nintendo Switch Online. Op die manier kan je je eiland toch nog terugkrijgen als je je Nintendo Switch verliest.

Nintendo kondigt ook aan dat de volgende update voor Animal Crossing: New Horizons in het najaar volgt en helemaal in het teken van Halloween zal staan. We kijken ernaar uit!

Bezoek je nog dagelijks je game? Lees dan eens onze Animal Crossing New Horizons gids met tips! Wie weet welke geheimen op je eiland je nog niet ontdekt hebt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties