Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volgend spel Tale of Tales krijgt datum

Fatale verschijnt begin oktober.

Tale of Tales, een van de weinige Vlaamse ontwikkelaars, heeft vandaag laten weten dat hun volgende game Fatale op 5 oktober zal uitkomen.

De basis voor het spel is afkomstig uit Salome, een verhaal geschreven door Oscar Wilde dat draait rond een bijbelse prinses die het hoofd van Johannes de Doper wou hebben als beloning nadat ze danste men koning Herodes. Mocht dit allemaal een beetje verwarrend klinken, dan heeft Tale of Tales alvast een gepast onderwerp gekozen voor alweer een kunstzinnig spel.

Om de aankondiging van de releasedate te ondersteunen komt de ontwikkelaar met het nieuws op de proppen dat niemand minder dan Takayashi Sato, een ontwerper binnen het Silent Hill team, spelpersonage Salome ontworpen heeft.

Wij kijken alvast uit naar Fatale en hopen dat het spel even uniek zal aanvoelen als The Path, het vorige spel dat Tale of Tales op de markt bracht.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties