Skip to main content

Volg de Gamescom persconferenties live!

En stem af op onze beurscoverage.

Hoewel de Gamescom te Keulen officieel woensdag pas begint, gaat de grootste gamebeurs van Europa morgen eigenlijk al van start in de vorm van een tweetal persconferenties. En we hebben heel goed nieuws, want je kan beide voorstellingen meevolgen via het internet terwijl ze zich afspelen!

Om 16u kan je de EA-persconferentie live volgen, en om 19u is het de beurt aan die van Sony.

En daarna begint de pret nog maar pas! Want dan is het tijd om de aandacht te richten op onze übercoole verzamelpagina, waar al onze coverage rond de Gamescom op zal verschijnen. Eurogamer Benelux is namelijk vertegenwoordigd met maar liefst 9 mensen om jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen op de beursvloer. Veel plezier, want het wordt ongetwijfeld een kick-ass editie!

Op dit forum kunnen jullie trouwens altijd terecht om commentaar omtrent de beurs te delen met de Eurogamercommunity van de Lage Landen! We verwachten jullie...

UPDATE: EA gaat beginnen!

UPDATE 2: EA is gedaan! Shitloads aan nieuws worden momenteel verwerkt door de redactie.

UPDATE 3: Sony gaat zo meteen van start! Hou je klaar...

UPDATE 4: Sony is afgelopen! Wie gekeken heeft: laat gerust weten op ons forum wat je ervan vond. Wie niet gekeken heeft: hou onze Gamescom verzamelpagina in de gaten voor de belangrijkste nieuwtjes.

Read this next