Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vlambeers Nuclear Throne beschikbaar op Steam

Early Acces voor de game die je voorheen kende als Wasteland Kings.

Nederlandse gameontwikkelaar Vlambeer heeft Nuclear Throne uitgebracht op Steam Early Access. De vroegtijdige toegang tot de game kost je 11,99 euro. Na aanschaf krijg je elke week nieuwe versies en kan je dus de ontwikkeling richting de definitieve versie zelf volgen.

Nuclear Throne bevat op dit moment vier speelbare werelden, zeven karakters, twee eindbazen en een verschillende wapens en vaardigheden. De definitieve versie bevat nog minimaal vier extra werelden, plus een geheim level en nieuwe speelbare personages.

Nuclear Throne is een action roguelike waarin verschillende mutanten zich door een post-apocalyptische wereld vechten. Het radioactieve materiaal in de verschillende werelden geeft de mutanten de mogelijkheid om binnen een oogwenk nieuwe ledematen en vaardigheden te genereren die je moet inzetten om het ultieme doel te bereiken: een plaatsje op de nucleaire troon.

Vlambeer is onder andere bekend van Ridiculous Fishing en Super Crate Box. Nuclear Throne stond eerst bekend onder de naam Wasteland Kings, maar veranderde van naam in overleg met de makers van Wasteland - een franchise die helemaal los staat van Nuclear Throne.

Over de auteur
Jorit de Kruijff avatar

Jorit de Kruijff

Redacteur

Onverslaanbaar met Fifa.

Reacties