Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vlaamse Larian zoekt speltesters

Ga als eerste aan de slag met Divinity 2!

Naast frieten, bier en repen chocolade heeft België ook binnen de gamesindustrie enkele belangrijke troeven achter de hand. Zo is er het in Oudenaarde gelegen Larian Studios dat in 2004 vriend en vijand wist te verrassen met Beyond Divinity. Deze duistere RPG kan tot op de dag van vandaag nog steeds op de steun van een trouwe achterban rekenen.

Momenteel is men bij Larian Studios druk bezig met het ontwikkelen van Divinity 2: Ego Draconis, het spel dat de verhaallijn uit het voorgaande deel moet voortzetten. In tegenstelling tot wat we tot nu toe van de Vlaamse ontwikkelaar gewoon zijn zal hun aankomende spel niet enkel op de PC, maar ook op de Xbox 360 verschijnen. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is het volgende voorstel misschien wel wat voor jou.

Divinity 2: Ego Draconis ziet er duidelijk anders uit dan zijn voorganger

Larian Studios is momenteel op zoek naar enthousiaste mensen die Divinity 2: Ego Draconis willen uittesten in hun hoofdkwartier te Oudenaarde tijdens de maanden augustus en september. Op die manier kan men te weten komen waar er nog fouten in het spel zitten en werk jij dus mee aan het perfectioneren van het eindproduct. Als compensatie krijg je geen geld, maar wel een vermelding in de credits van het spel, iets wat een stuk leuker is dan een hoopje nietszeggende euro's. Mensen die interesse hebben kunnen zich aanmelden via dit e-mailadres. Informatie dat zeker in je bericht moet staan is wanneer je precies beschikbaar bent om als tester te fungeren.

Divinity 2: Ego Draconis zal in volle glorie op de Leipzig Games Convention 2008 aanwezig zijn, en laat dat nou net een evenement zijn waar ook Eurogamer te gast is. Leg zelf het verband maar...

Reacties