Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

VizionEck onthult releaseperiode van gelijknamige game

Samen met eerste gameplay-beelden.

Ontwikkelaar VizionEck maakt bekend dat diens gelijknamige first-person shooter eind 2014 uitkomt. Daarbij zijn de eerste gameplay-beelden getoond.

Oprichter Michael Armbrust licht de trailer toe op de PlayStation Blog. "VizionEck is een competitieve first-person shooter, maar de kernmechanieken zijn van de grond af opgebouwd. Spawnen is anders, wapens zijn anders, dekking zoeken is anders. Deze nieuwe en innovatieve gameplay is gebaseerd op de visuele stijl van VizionEck", legt Armbrust uit.

De ontwikkelaar vertelt daarbij dat je de gameplay op verschillende manieren kan benaderen. "Overleven en vijanden vernietigen is over het algemeen goed, maar in VizionEck is niets zwart-wit. Ook zelfvernietiging kan positieve gevolgen voor je hebben", aldus Armbrust.

Op de website van VizionEck staat een uitgebreide uitleg over de verschillende mechanieken en gameplay-elementen van de game. VizionEck komt momenteel exclusief uit voor PlayStation 4. De studio geeft aan tevens interesse te hebben in een PlayStation Vita-versie.

Getagged als

Over de auteur

Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen