Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vikings: Wolves of Midgard trailer toont features

Vernietigbare omgevingen, online co-op en eindbazen.

Uitgever Kalypso toont in een nieuwe Vikings: Wolves of Midgard trailer de verschillende features van de game. Zo zie je vernietigbare omgevingen, online co-op en eindbazen.

Daarnaast heeft ontwikkelaar Game Farm nog meer features onthuld. De game speelt zich op drie werelden af, waaronder het bevroren Niflheim. Je moet je daar van beschermende kleding voorzien om te voorkomen dat je doodvriest.

Je krijgt in de game speciale krachten middels bloedoffers aan de goden. Verder kun je mythische wapens en uitrusting vinden, waaronder amuletten die je extra sterk maken.

Het is in Vikings: Wolves of Midgard tevens mogelijk om je dorp te herbouwen en onder meer te voorzien van een wapensmid en bierhal. Deze uitbreidingen geven je toegang tot nieuwe content en uitrusting.

Vorig jaar is Vikings: Wolves of Midgard aangekondigd. De game komt begin dit jaar uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte release is nog niet bekend.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Vikings: Wolves of Midgard

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties