Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vier nieuwe Pokemon games en apps op komst

Poke-money.

The Pokémon Company heeft in totaal vier nieuwe Pokémon games en apps aangekondigd.

Pokémon Home is een app voor de Nintendo Switch en smartphones die de oude Pokémon Bank vervangt. De cloud-based dienst stelt je in staat om je verzamelde wezentjes uit Pokémon Go, Pokémon Let's Go en de Pokémon Bank op één plek op te slaan en zal functies aanbieden om met vrienden of anderen te ruilen. Er is niks bekend over een eventuele prijs, maar de dienst lanceert begin 2020.

Detective Pikachu 2 is eveneens aangekondigd. Hoewel de titel en releasedatum nog niet vaststaan, is al duidelijk gemaakt dat het een sequel is op de 3DS-game uit 2016 en niet het einde van de onlangs uitgekomen film zal volgen.

Pokémon Sleep is een mobile game die in 2020 zal uitkomen en "een hoogst unieke ervaring" zal aanbieden. Er is nog amper iets bekend, behalve dat het gebruik zal maken van de Pokémon Go Plus +, een accessoire gemaakt in samenwerking met Pokémon Go-maker Niantic dat in staat zal zijn om je slaap te tracken.

Bekijk op YouTube

Tot slot is er nog de nieuwe mobile game Pokémon Masters, waarin je het opneemt tegen Gym Leaders vanuit de hele reeks in teamgevechten. De game komt dit jaar nog uit, voor zowel iOS als Android.

Read this next