Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Videomontage van de EG Expo 2009

Bekijk hem via onze eigen Facebook.

De redactie bij Eurogamer gebruikt Facebook om jullie een kijkje achter de schermen te gunnen. Zo staat onze eigen pagina ondertussen al vol met foto's van Jasper onder een dekentje met luipaardmotief...en dat is eigenlijk al genoeg om een bezoekje aan Facebook te brengen!

Vandaag hebben we echter een speciaal iets in petto. Tijdens de voorbije Eurogamer Expo 2009 gingen redacteurs Philip en Michaël naar Londen samen met drie gelukkige Eurogamers die onze prijsvraag hadden gewonnen. Niet alleen kregen ze gratis toegang tot de beursvloer, ook het verblijf en een etentje in hartje Londen was op kosten van Eurogamer.

Al dit moois hebben wij vastgelegd op de gevoelige plaat, maar nu is er ook een meer dan zes minuten durende montage rond onze avonturen op de Eurogamer Expo op Facebook te vinden! Wil je dit filmpje bekijken, laat dan dat witte pijltje dat je met je muis aan het besturen bent boven deze link zweven, en klik!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties