Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Via Pokémon Sleep verbeter je je slaappatroon

Mareeps tellen.

Pokémon Sleep.
Image credit: The Pokémon Company

De in 2019 aangekondigde app Pokémon Sleep is vanaf nu beschikbaar voor Android en iOS. De app volgt je slaap op en geeft je daarvoor beloningen in de vorm van Pokémon.

Je kunt je slaap opvolgen via je smartphone of het Pokémon Go Plus + accessoire. In de app zie je onder andere hoe lang en hoe goed je hebt gerust. Elke rustfase - 'dozing', 'snoozing' of 'slumbering' - lokt andere Pokémon die je 's ochtends kunt bekijken.

In de app word je bijgestaan door professor Neroli. Die houdt je progressie bij in de Sleep Style Dex. Daarnaast heb je in de app ook een Snorlax die groter wordt naarmate je beter slaapt. Op die manier speel je ook nieuwe slaapstijlen en Pokémon vrij.

De game wordt ook gekoppeld aan Pokémon Go. In die game kun je speciale research tasks en een speciale Pikachu met een slaapmuts vrijspelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties