Skip to main content

Via de Xbox March update kun je FPS Boost en Auto HDR manueel uitschakelen

Meer next-gen backwards compatibility-instellingen.

De volgende Xbox-update is vanaf 16 maart beschikbaar op alle Xbox-consoles en geeft je de mogelijkheid om bepaalde instellingen uit te schakelen die games in backwards compatibility er mooier en vloeiender laten uitzien op de Xbox Series X/S. Dat maakt Microsoft bekend via Xbox Wire.

Vanaf volgende week kun je backwards compatibility-games spelen met of zonder FPS Boost en Auto HDR. Tot nu toe staan beide opties standaard aan en kun je oudere games in backwards compatibility spelen met meer frames per seconde en meer levendige kleuren. Vanaf volgende week kun je die games dus ook in hun oorspronkelijke vorm spelen.

Daarnaast lanceert de update ook niet toevallig op 16 maart. Op die dag ligt immers de nieuwe Xbox Wireless Headset in de winkelrekken. Dankzij de update krijgt de headset een eigen app waarmee je de equalizer-instellingen, bass boost, auto-mute-gevoeligheid, mic monitoring en de helderheid van het licht op de microfoon kunt instellen.

Ook kun je dankzij de update Achievements bekijken via de Xbox app, je games op alle Xbox-consoles ordenen en een beter overzicht krijgen van al je actieve abonnementen.

Read this next