Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

VGA's: The Force Unleashed II komt eraan

Direct vervolg op het origineel.

Op de voorbije Video Game Awards 2009 bracht LucasArts voor het eerst beelden mee van Star Wars: The Force Unleashed II. We wisten tot dan toe niets af van het bestaan van deze game, maar Spike TV en GameTrailers brachten ons tijdens hun show deze mooie aankondiging.

Star Wars: The Force Unleashed II zal een direct vervolg op het origineel worden. Details over de aanwezige gameplay ontbreken nog, maar wij gokken dat deze niet zo heel erg zal verschillen van hetgeen we in het eerste deel te zien kregen. Wel kunnen we jullie al enkele dingen verklappen over het verhaal.

Het ziet ernaar uit dat Starkiller te kampen heeft met tegenstrijdige gevoelens. Aan de ene kant zijn er de woorden van Yoda, terwijl hij ook de stem van Darth Vader in zijn achterhoofd heeft zitten. Ook lijkt het dat Starkiller het weer zal moeten opnemen tegen een Rancor, je weet wel, zo'n blubberige Cave Trol-achtige vijand.

Wanneer The Force Unleashed II precies zal uitkomen is nog niet geweten. Wel verschijnt het spel met zekerheid voor de PlayStation 3, Xbox 360, en de pc.

Reacties