Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vestaria Saga I: War of the Scions is de nieuwe game van Fire Emblem-bedenker Shouzo Kaga

Vanaf nu beschikbaar via Steam.

Via Steam is sinds enkele dagen Vestaria Saga I: War of the Scions beschikbaar. Dat is een nieuwe strategische RPG van de hand van Shouzo Kaga, de bedenker van Fire Emblem. De game kwam al in 2016 uit in Japan, maar krijgt nu dus ook een Engelse vertaling en een internationale release.

De game vertelt het verhaal van een oorlog tussen twee rijken. Jij speelt als Zadrian, een jonge krijger die een leger recruteert om het conflict op te lossen. Net zoals in Fire Emblem speelt het strategisch positioneren van je legers een belangrijke rol. De game bevat meer dan 20 unieke personages om te rekruteren in je leger.

Shouzo Kaga verliet Fire Emblem-ontwikkelaar Intelligent Systems in 1999. Die studio bracht de afgelopen twintig jaar nog een hele reeks nieuwe Fire Emblem-games uit. Dit jaar nog kwam Fire Emblem: Three Houses uit. Onze Fire Emblem: Three Houses review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties