Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verwijderde World of Warcraft-personages terug te halen

In aanloop naar Warlords of Draenor.

Blizzard heeft op zijn blog laten weten dat het met de komende update mogelijk is verwijderde World of Warcraft-personages terug te halen.

Alle personages van level 50 en hoger kunnen teruggehaald worden. De terughaaloptie is echter enkel eens in de dertig dagen te gebruiken.

Daarnaast zijn er nog een aantal beperkingen. Personages tussen level 10 en 29 zijn na 90 dagen niet meer te herstellen, terwijl bij personages tussen level 30 en 49 dat na 120 dagen niet meer kan. Personages onder level 10 en Death Knights van level 55 zijn helemaal niet te herstellen.

Eenmaal 'undeleted' zijn alle enchantments, gems en items van je personage hersteld. Ook is er de mogelijkheid de naam van je personage opnieuw te claimen. De hersteloptie is tijdelijk van aard, maar voor hoe lang is vooralsnog niet duidelijk.

Op 13 november ligt World of Warcraft: Warlords of Draenor voor 35 euro in de winkels. Het is de vijfde uitbreiding voor World of Warcraft.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties