Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verwarring rond mogelijke DLC FFXIII

Het doosje van het spel is de boosdoener.

Ongeveer tien dagen geleden liet redacteur Jasper ons weten dat er mogelijk downloadable content zou komen voor Final Fantasy XIII. Er was toen al wat onduidelijkheid of Square Enix daadwerkelijk plannen had om DLC voor hun RPG uit te brengen, en vandaag zitten we alweer met de handen in het haar.

Op het Amerikaanse doosje van Final Fantasy XIII is namelijk te lezen dat er wel degelijk DLC zal komen voor het spel. Op het Europese doosje ontbreekt dan weer een vermelding hiervan. Enkel "achievements" en "friends" op Xbox Live zijn bij ons op de box te vinden. Wij weten simpelweg niet langer wat we moeten geloven. Krijgt men in de VS wél DLC, en wij niet? Of komt er simpelweg geen DLC? Of misschien gaat het hier om een domme fout bij de drukker?

Men trekt momenteel aan de mouw van Square Enix voor een officiële verklaring. De komst van DLC zou ergens logisch zijn gezien een kleine maand geleden een art director van Final Fantasy XIII liet weten dat er een heleboel content uit de finale versie werd geschrapt.

Final Fantasy XIII zal binnen precies een maand verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Reacties