Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vervolg voor Wii Music op komst?

Miyamoto geeft ons enkele hints.

Wii Music was niet bepaald een succes. De verkoop van het spel viel tegen, en ook in de media waren journalisten niet bepaald onder de indruk van de muziekgame. Shigeru Miyamoto negeert dit alles en laat vandaag weten dat er toekomstplannen zijn rond een vervolg voor Wii Music.

"Wii Music was een unieke game, en zelfs vandaag nog ontvangen we reacties van mensen binnen de muziekindustrie rond de titel. Ik denk dat er dus wel potentieel in het spel zit," vertelde Miyamoto tijdens een interview. Wanneer men naar meer concrete informatie rond een vervolg vroeg kon de Nintendo guru niet veel meer kwijt. "Spijtig genoeg kan ik momenteel niet meer vertellen. Denk echter aan de model dat we hebben toegepast bij Wii Fit Plus, dat eigenlijk geen echt vervolg van Wii Fit is, maar eerder een uitbreiding". Wii Music Plus lijkt ons alvast een logische titel.

Of er dus daadwerkelijk een nieuwe Wii Music zal komen wist Miyamoto niet te bevestigen, maar het idee spookt alvast rond in het hoofd van de man.

Getagged als

Reacties