Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vervolg Luigi's Mansion op komst?

NoA trademarkt naam.

Nintendo of America heeft op 15 januari de naam 'Luigi's Mansion' getrademarkt in het United States Patent Office. Meer informatie, zoals of het gaat om een DS-game, nieuwe Wii-game of een port naar WiiWare, is niet bekend.

Luigi's Mansion was een launchtitel voor de Nintendo Gamecube in 2002 en was de eerste game waarin Luigi de hoofdrol speelde. In de game won Luigi een landhuis maar helaas voor hem was het een spookhuis. Als Luigi moest je, met stofzuiger op je rug, alle spoken opzuigen.

De game maakte indertijd goed gebruik van de nieuwe Gamecube-controller en was een introductie tot de analoge schouderknoppen en gebruikte op originele wijze de C-stick. Een Wii-versie die gebruik maakt van de Wii-mote om puzzels op te lossen en spoken op te zuigen kan interessant worden.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties