Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fire Emblem Fates Special Edition bekendgemaakt

en verdere details over de drie versies.

Nintendo heeft tijdens Nintendo Direct meer details vrijgegeven over de verschillende versies van Fire Emblem Fates.

Er zijn twee hoofdversies, Fire Emblem Fates: Birthright en Fire Emblem Fates: Conquest. Beide vertellen een volwaardig verhaal, maar elk vanuit een ander oogpunt. Wanneer je één van de twee versies fysiek of digitaal aanschaft, krijg je korting op de andere in de Nintendo eShop.

Een derde verhaallijn, Fire Emblem Fates: Revelation komt later beschikbaar als in-game download. Deze DLC knoopt de verhalen van de andere twee versies aan elkaar en bevat volgens Nintendo 'sappige details waardoor je anders over de andere verhaallijnen gaat denken.'

Nintendo kondigt ook een Special Edition van Fire Emblem Fates aan die je toegang tot alle drie verhaallijnen geeft. Het pakket bevat tevens een artbook en een tasje voor je Nintendo 3DS.

Fire Emblem Fates komt in de Verenigde Staten op 19 februari 2016 uit. Spelers die de serie voorheen te moeilijk vonden, kunnen in Fates gebruik maken van een extra makkelijke 'Phoenix Mode'.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties