Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verschijnt Monster Hunter Tri ook op PSP?

Magazine en logica zeggen van wel.

Hong Kongs gamemagazine Gamewave heeft mogelijk een grote scoop om handen. In het magazine staat namelijk duidelijk te lezen dat Monster Hunter Tri voor de PSP zal verschijnen onder de naam Monster Hunter 3 Portable. Er staat zelfs een officieel uitziend logo bij het artikel.

Monster Hunter Tri werd in oktober 2007 met trots aangekondigd als een Wii-exclusieve titel. Monster Hunter is een enorm populaire franchise in Japan en het was dan ook een enorme vangst voor Nintendo. De game is ondertussen al uitgebracht in Japan en kende daar een vrij goede ontvangst. Nintendo bracht voor de gelegenheid zelfs de eerste zwarte Wii's op de markt.

Maar nu meldt Gamewave dus dat dat sprookje mogelijks gedaan is. Het verhaal is in elk geval niet vergezocht. In het verleden zijn Monster Hunter 1 en 2 ook eerst exclusief op de PlayStation2 verschenen en daarna kwam steevast een draagbare versie van de game op PSP. De draagbare versie was ook altijd populairder. Of het hier echter gaat om een regelrechte scoop of gewoon Gamewave die aanneemt dat wat voor Monster Hunter 1 en 2 gelde, ook voor nummertje drie zal gelden, daar hebben we voorlopig nog het raden naar.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties