Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vermom Sherlock in Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Om verdachten te benaderen.

Ontwikkelaar Frogwares Studio heeft een nieuw aspect van de gameplay in Sherlock Holmes: Crimes & Punishments onthuld. Het gaat om het vermommen van de protagonist Sherlock. Dit is een vaardigheid die het gemakkelijker maakt om bepaalde verdachten te benaderen en informatie van hen te ontfutselen.

In Holmes' slaapkamer in Baker Street staat een kledingkast die toegang verschaft tot al zijn vermommingen. Je hebt keuze uit verschillende pruiken, hoeden, brillen, haarstijlen en baarden. Elke verdachte behoort tot een sociale klasse, en het is je doel om je net zo te kleden als hen.

Vermommen is een van de vele vaardigheden die Sherlock gebruikt. Daarnaast zijn er verschillende manieren om elke zaak op te lossen.

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments komt op 30 september uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties