Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verkoopcijfers Titanfall 2 beneden de verwachtingen

Maar geen reden tot paniek volgens EA.

De verkoopcijfers van Titanfall 2 liggen beneden de verwachtingen. Dat meldt uitgever Electronic Arts in een gesprek met aandeelhouders.

Hoewel de game volgens topman Andrew Wilson 'goed is ontvangen door critici en fans', vallen de verkoopcijfers voorlopig tegen. Exacte cijfers maakte hij echter niet bekend.

De tegenvallende verkoop is volgens Wilson echter geen reden tot paniek. Electronic Arts denkt met Titanfall 2 'vooral op lange termijn.' De uitgever wijst hiervoor naar de verkoopcijfers van Battlefield 4, die nog lang na de release van de game hoog bleven.

"We hebben een team van ontwikkelaars dat zich dagelijks inzet voor onze spelersbasis, en we rekenen erop dat het aantal spelers het komende jaar nog blijft toenemen", aldus Wilson.

Eerder deze week maakte ontwikkelaar Respawn bekend dat de studio in maart een nieuwe gratis map voor Titanfall 2 uitbrengt.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties