Skip to main content

Verkoop pc-versie Batman: Arkham Knight voorlopig gestaakt

Warner Bros. pakt eerst de performance-problemen aan.

Warner Bros. Interactive staakt tijdelijk de verkoop van de pc-versie van Batman: Arkham Knight. De uitgever wil eerst de problemen met deze versie van de game oplossen.

Het bedrijf biedt via het officiële forum zijn verontschuldigingen aan voor de performance-problemen die spelers ondervinden tijdens het spelen van de game. Warner Bros. geeft aan deze kwalen zeer serieus te nemen en ze te willen oplossen, zodat Batman: Arkham Knight voldoet aan de kwaliteitsstandaarden van de uitgever. Daarom besluit het bedrijf de verkoop van de pc-versie tijdelijk te stoppen.

Mocht je de pc-versie van de game al hebben gekocht, dan kan je 'indien gewenst' je geld terugvragen bij Steam of de winkel waar je Batman: Arkham Knight hebt aangeschaft. Sinds kort heeft Steam daarvoor een eigen omruiloptie. Je kunt ook wachten totdat de problemen zijn opgelost.

De superheldengame lanceerde dinsdag. Al snel kwamen er berichten over hardnekkige framerate-bugs in de pc-versie van Batman: Arkham Knight. Randolf speelde deze game op de PlayStation 4 en was positief. Deze versie heeft een stabiele framerate. Lees hier zijn Batman: Arkham Knight review.

Bekijk op YouTube

Read this next