Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verhaaltrailer Suicide Squad: Kill the Justice League getoond

Deelt tik uit aan de Justice League.

Uitgever Warner Bros. Interactive onthult in een eerste verhaaltrailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League meer over het verhaal en de personages van de game.

In de trailer zie je hoe hoofdpersonages Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark naar Metropolis worden gestuurd om de slechte versies van The Justice League-helden Superman, Flash, Green Lantern en Wonder Woman te vermoorden. Die laatsten zijn er namelijk op gebrand om de stad te vernietigen. Indien de leden van de Suicide Squad in hun opzet slagen, haalt Amanda Waller de bommen uit hun hoofd en verleent zij hen gratie.

Suicide Squad: Kill the Justice League is de nieuwste game van ontwikkelaar Rocksteady Studios en in tegenstelling tot Gotham Knights is Suicide Squad: Kill the Justice League wel een 'voortzetting van het Arkhamverse'. Daarnaast liet Warner Bros een nieuwe Gotham Knights cinematic over de Court of Owls op ons los tijdens DC FanDome-livestream.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties