Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verhaal van Uncharted 4 bekendgemaakt

Met je broer naar Madagaskar.

Er zijn nieuwe details bekend omtrent het verhaal van Uncharted 4: A Thief's End. In de nieuwe editie van Game Informer wordt informatie over de singleplayermodus vrijgegeven.

Zo speelt de nieuwe game van ontwikkelaar Naughty Dog zich drie jaar na Uncharted 3: Drake's Deception af. Wanneer Drake met Elena samenwoont en van de rust geniet, stapt verloren broer Sam plots binnen. Wanneer hij vertelt over een schat en de urgentie daarvan, besluit Drake toch weer op schattenjacht te gaan.

Sam wordt tijdens de singleplayercampagne bestuurt door de kunstmatige intelligentie, en wordt vergeleken met Ellie uit The Last of Us. Naughty Dog geeft aan dat ze willen zien hoe het is om met iemand te reizen die even bekwaam is als het hoofdpersonage. Op die manier vertrekken de twee naar Madagaskar.

Hier arriveren ze in een kolonie die ooit gesticht werd door piraten. De game neemt je mee langs de Indische Oceaan, maar ook door stedelijke gebieden en sneeuw. Hier kom je rivaliserende schattenjagers tegen, waaronder Rafe en Nadine.

Een specifieke releasedatum voor Uncharted 4: A Thief's End is nog onbekend, maar de game komt dit jaar uit. Onlangs werden de eerste gameplaybeelden van Uncharted 4 onthuld. Daarnaast werd bekendgemaakt dat stemacteur Troy Baker de rol van Sam op zich neemt.

Lees in onze Uncharted 4 preview alles wat we over de game weten.

Raadpleeg ook onze gids met alle Uncharted 4 collectibles zoals de 109 Uncharted 4 Treasures.

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties