Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verdun 'remastered' update voor PS4 beschikbaar

Doet het verdunnetjes over.

In navolging van de Xbox One-versie heeft Verdun ook op de PlayStation 4 een 'remastered' update gekregen. De patch is gratis te downloaden.

Op grafisch vlak zijn er de nodige verbeteringen aangebracht. Zo zijn er nieuwe character models, is het gore system realistischer en is de user interface overzichtelijker. Daarnaast is de audio verbeterd waarbij de wapens authentieker klinken.

In de update zit tevens een nieuwe bosachtige map met loopgraven genaamd St. Mihiel Salient. Daarnaast zijn er twee nieuwe squads met enkele nieuwe wapens. De Senegalese Tirailleurs zijn Franse koloniale troepen en de ANZAC bestaat uit Australische en Nieuw-Zeelandse soldaten.

Tot slot kunnen tot 24 bots aan de Frontlines gevechten toegevoegd worden. Verder zijn er tweaks op het vlak van tutorial hints, kogelpenetratie en de death cam.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties