Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Velocity 2X ook naar andere platformen

Ports voor pc, Mac, Linux en Xbox One.

Velocity 2X komt naar de pc, Max, Linux en Xbox One. Ontwikkelaar FuturLab slaat hierbij de handen ineen met uitgever Sierra.

"Zelf publiceren is zwaar. Ik spendeerde meer tijd aan PR en marketing van Velocity 2X dan aan het ontwerpen van levels," zegt ontwikkelaar James Marsden op de blog van Futurlab. "We zijn nu vrij ons te focussen op wat er écht toe doet: de zijdeachtige gameplay. Samenwerken met Sierra is daarom een belangrijke stap vooruit voor FuturLab."

Sierra kwam in 2008 onder Activision te vallen, maar schitterde daarna door afwezigheid. Na de Gamescom 2014 probeert Activision echter weer nieuw leven in de King's Quest- en Crash Bandicoot-uitgever te blazen. Velocity 2X is na Geometry Wars 3: Dimensions de tweede game die Sierra sindsdien publiceert.

Velocity 2X is een futuristische shoot-'em-up platformer die op 3 september 2014 voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita uitkwam. Het is nog niet bekend wanneer de game precies naar de pc, Mac, Linux en Xbox One komt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties