Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Veel DLC voor Just Cause 2 in de planning

Campagne zal zo'n 15 tot 20 uur duren.

De release van Just Cause 2 komt erg dichtbij, en dus wil ontwikkelaar Avalance onze interesse nog snel wat aanwakkeren voordat het spel in de winkelrekken te vinden is. Vandaag laat men ons weten dat er heel wat toekomstige downloadable content voor Just Cause 2 in de planning staat.

Peter Johansson van Avalance vertelde het volgende: "een je klaar bent met de campagne die zo'n 15 à 20 uur in beslag neemt valt er nog een hele hoop te beleven in Just Cause 2. Zelf heb ik het spel voor zestig procent uit, en ik heb daar vijfenvijftig uur over gedaan. Tel daarbij op dat we grootste plannen rond DLC hebben, en je weet dat je heel wat speelplezier kunt halen uit Just Cause 2."

Ook Eurogamer België kreeg een tijdje terug de kans om met Johansson in gesprek te gaan. Tijdens ons interview vertelde de man onder meer dat Avalance statistieken van spelers zou bijhouden, om deze uiteindelijk te publiceren op een Just Cause 2 website die vergelijkbaar lijkt te worden met de Rockstar Social Club, een webpagina waarop alle gegevens van je Rockstar games te vinden zijn.

Specifieke details rond de toekomstige DLC kan de man nog niet verklappen. "We geen heel wat plezier beleven met de downloadable content," was alles wat Johansson daaromtrent nog kon verklappen. Just Cause 2 zal vanaf 26 maart verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360, PC en PlayStation 3. Die laatste versie zal overigens volledig exclusief ondersteuning voor het opnemen van YouTube filmpjes aan boord hebben.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties