Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vanavond start het grote Fortnite Season 2 event 'The Device'

En wordt de weg naar Season 3 geopend.

Fortnite Season 2 eindigt officieel pas op 17 juni, maar het grote slotevenement 'The Device' start vanavond al. Dit event zal de inleiding zijn naar Fortnite Chapter 2 Season 3.

De in-game klok is bijna afgelopen en op dat moment start het evenement. Het werd uitgerekend dat The Device om 20u vanavond start.

Er wordt al lange tijd druk gespeculeerd over wat The Device zal inhouden. De klok is te zien in de lobby maar ook in de game zelf, en daarnaast gebeuren er over de hele map vreemde dingen. Zo zijn er onder water verschillende gloeiende luiken verschenen en doet artwork vermoeden dat de Fortnite map zal overstromen.

Ook zien we in het laadscherm Midas grijpen naar de gelekte Cyclo-outfit die volgens de beschrijving dient om aan 'de storm te weerstaan'.

Wat er ook gebeurd, Fortnite heeft de reputatie om indrukwekkende events te lanceren om het einde en de start van een Fortnite in te zetten. Wie erbij wil zijn, logt best al een half uur op voorhand in want de plaatsen zijn beperkt.

Voor alles wat we nu al weten over The Device, bekijk je best eens ons artikel over de Fortnite Chapter 2 Season 3 release.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties