Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vanaf 20 mei Wii-bundel met Mario Kart

Én bepaalde Wii-games aan verlaagde prijs.

Nintendo heeft ons zonet via een officieel persbericht laten weten dat er vanaf 20 mei een gloednieuwe Wii-bundel, genaamd de Mario Kart Wii Pack, beschikbaar zal zijn. Bovendien zullen er vanaf diezelfde datum enkele Wii-spellen aan een verlaagde prijs verkocht worden onze het mom van de "Nintendo Select"-reeks.

In de Mario Kart Wii Pack zullen een Wii-console, een MotionPlus-controller + nunchuck, een Wii Wheel en een exemplaar van Mario Kart Wii te vinden zijn. Een exacte prijs voor al dit moois zal bepaald worden door de winkeliers zelf.

Daarnaast zal een reeds bestaande bundel, met name de Wii Sports Resort Pack, eveneens in prijs verlaagd worden. Deze bundel is vergelijkbaar met die rond Mario Kart, met als grootste verschil de aanwezigheid van Wii Sports en Wii Sports Resort in het pakket.

Nintendo zet haar Wii-catalogus verder in de bloemetjes door vanaf 20 mei onder het mom van de Nintendo Selects enkele spellen aan een verlaagde prijs aan te bieden. Het gaat om Wii Sports, WarioWare: Smooth Moves, Mario Strikers Charged Football en Animal Crossing: Let's Go To The City.

Verlaagde prijzen en nieuwe bundels? Het lijkt haast of Nintendo zich klaar aan het maken om hun volgende console te lanceren...

Een A51-kickoff uit de oude doos rond Mario Kart Wii, mocht je deze toen gemist hebben.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen