Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vampire: The Masquerade - Swansong komt uit in 2021

Vampierengames overal.

Ontwikkelaar Big Bad Wolf onthult dat de studio momenteel aan Vampire: The Masquerade - Swansong werkt. De release van de nieuwe game van de makers van The Council staat gepland voor 2021. Het is nog onduidelijk naar welke platformen de game komt.

Ook op het vlak van gameplay is er nog niet veel geweten. Voorlopig onthult Big Bad Wolf enkel dat de game is gebaseerd op de vijfde editie van de Vampire: The Masquerade tabletop. Het verhaal volgt drie vampieren uit verschillende Camarilla-clans. Doorheen de game probeer je je eigen clan te helpen en 'feiten van fictie te onderscheiden'.

Het zijn drukke tijden voor fans van het World of Darkness-universum. De komende jaren zitten er immers heel wat games in de pijplijn. Later dit jaar komt Vampire: The Masquerade - Coteries of New York uit. Volgend jaar kun je dan weer aan de slag met Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties