Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York aangekondigd

Vampier hier, vampier daar.

Ontwikkelaar Draw Distance kondigt Vampire: The Masquerade - Coteries of New York aan. De game komt dit jaar uit voor de pc en de Switch en past binnen de verhaallijnen van de vijfde editie van het Vampire: The Masquerade regelboek.

De game wordt ontwikkeld in samenwerking met Paradox Interactive, de eigenaar van de World of Darkness IP. Het is nog onduidelijk wat de gameplay inhoudt. De ontwikkelaar meldt voorlopig enkel dat je lid kan zijn van verschillende vampierenclans. Lidmaatschap van een bepaalde clan leidt tot andere dialogen en gameplay. Daarnaast bevat de game meerdere eindes.

Coteries of New York is niet de enige Vampire-game die in aantocht is. Eerder dit jaar is ook Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 aangekondigd. Na vijftien jaar droogte krijgen we het komende jaar dus meerdere Vampire-games om onze tanden in te zetten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties