Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 heeft nieuwe ontwikkelaar

The Chinese Room.

ampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is Back
Image credit: The Chinese Room

Nadat Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 al meermaals werd uitgesteld en ontwikkelaar Hardsuit Labs van het project werd gehaald, is er eindelijk goed nieuws voor de fans. Ontwikkelaar de Chinese Room werkt momenteel aan de game. De release staat gepland voor de herfst van 2024.

The Chinese Room is bekend van Dear Esther en Everybody's Gone to the Rapture. Met Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 waagt de ontwikkelaar zich aan een meer actiegerichte game. Conceptueel speelt de game zich nog steeds af in Seattle in het World of Darkness-universum.

De nieuwe ontwikkelaar zal in januari 2024 meer gameplaybeelden tonen. Je kunt als vampier 'de onderwereld van Seattle verkennen, waar de verschillende clans vechten om suprematie en om te overleven'.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt in het najaar van 2024 uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties