Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 aangekondigd

We kunnen amper wachten om hier onze tanden in te zetten.

Paradox Interactive heeft afgelopen nacht onthuld dat Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 in ontwikkeling is. De opvolger voor de cultklassieker uit 2004 komt volgend jaar uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In 2015 verwierf Paradox de rechten op de World of Darkness IP waar de Vampire-games deel van uitmaken. Blacklight: Retribution-ontwikkelaar Hardsuit Labs werkt momenteel aan de game. Ook Brian Mitsoda, die meewerkte aan de eerste Bloodlines-game, is aan boord gehaald als lead narrative designer.

Cover image for YouTube video

De nieuwe game speelt zich af in Seattle en vindt enkele jaren na de gebeurtenissen in de eerste game plaats. Als nieuwe vampier raak je opnieuw verwikkeld in de strijd tussen verschillende vampierenclans. Daarnaast moet je je opnieuw laven aan mensen om te overleven.

Ook de rest van de wereld reageert op je acties. Wanneer je het te bont maakt als vampier zullen er bijvoorbeeld minder mensen zich nog op straat durven begeven. Daarnaast bevat de sequel opnieuw tal van side quests en verschillende eindes.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties