Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt komt later dit jaar uit

Om je tanden in te zetten.

Tijdens Summer Game Fest 2021 is er een nieuwe trailer getoond voor Battle Royale-game Vampire: The Masquerade - Bloodhunt. Die vampierengame komt later dit jaar uit voor de pc. Geïnteresseerden kunnen zich alvast inschrijven voor de closed alpha.

In de cinematische trailer is te zien hoe je je personage kunt aanpassen en met lange- en korteafstandswapens te lijf gaat. Net zoals in elke Battle Royale is het de bedoeling om zo lang mogelijk te overleven.

Cover image for YouTube videoBloodhunt World Premiere Trailer | Summer Game Fest 2021

Aangezien je als een vampier speelt, beschik je ook over bovennatuurlijke krachten. Zo doet de trailer vermoeden dat je tegenstanders kunt verblinden.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties