Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valve werkt aan hitboxes Counter-strike: Global Offensive

Ontwikkelaar erkent probleem.

Ontwikkelaar Valve laat weten dat het bedrijf op dit moment aan verbeterde hitboxes voor Counter-strike: Global Offensive werkt.

Een gebruiker op Reddit maakte enige tijd geleden een filmpje dat aantoont dat hitboxes in Global Offensive erg klein zijn. Een medewerker van Valve heeft inmiddels toegegeven dat er naar het probleem wordt gekeken.

Valve heeft in het verleden aangegeven dat hitboxes in Global Offensive met opzet kleiner zijn gemaakt. Dit is gedaan als reactie op de klacht dat hitboxes in Counter-Strike: Source te groot zijn.

De te kleine hitboxes zijn ondertussen al drie jaar onderdeel van Counter-Strike: Global Offensive. Valve heeft nog niet aangegeven wanneer de studio een patch uitbrengt die het probleem verhelpt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties