Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valve onthult de meest gespeelde Steam Deck games van augustus

Geen grafische hoogvliegers.

Valve heeft via Twitter de games bekendgemaakt die in augustus het meest werden gespeeld op het Steam deck. Een opvallende vaststelling daarbij is dat er ondanks de grafische kracht van de hybride console weinig veeleisende games tussen zitten.

De lijst is gebaseerd op het totaal aantal gespeelde uren. Exacte aantallen worden niet vermeld, maar volgens Valve was Vampire Survivors de meest populaire game van de afgelopen maand, gevolgd door Cult of the Lamb en Elden Ring.

Verder in de top 10 vinden we ook enkele games die het ook op de Switch goed doen, zoals Hades en Monder Hunter Rise. In totaal zijn al bijna 10% van alle games op Steam speelbaar op het Steam Deck.

Wil je enkele van deze games zelf eens proberen? Lees dan zeker eens onze Elden Ring review en Monder Hunter Rise review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties