Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valve kondigt Pyromania update aan: Dag twee

Nieuwe map, gamemodi en eindelijk een 'meet the Pyro'-filmpje.

Dag 2:

Dag 2 van de Pyromania update en dat wil zeggen dat er ook nieuwigheden werden aangekondigd. Op de officiële site kunnen we zien dat enkele klassen een paar nieuwe wapens ter hun beschikking krijgen. De Scout en de Sniper krijgen elk een nieuw primary en secondary weapon, de heavy ontvangt een nieuwe rocket launcher en de pyro mag weer fikkie stoken met een nieuw secondary weapon. We vermoeden ook dat deze vier klassen elk een nieuw hoedje krijgen, dat we in de screenshots kunnen zien. Tenslotte kunnen we ook de eerste screen van de 'meet the pyro'-trailer bekijken die we morgen zullen kunnen bewonderen.

Origineel bericht

Valve heeft een nieuwe update voor hun immens populaire shooter Team Fortress 2 aangekondigd. De update zal door het leven gaan als Pyromania. Hij gaat vandaag van start met de release van een nieuwe map, Doomsday, waarop we meteen ook al een nieuwe gamemodus kunnen spelen.

In deze nieuwe modus moet er een koffer met Australium (een belangrijke grondstof in het TF universum, vermoeden we) naar de raket van een 'monkeynaut' (zie afbeelding) escorteren. De teams moeten hun lift met het goedje aan de praat houden door er brandstof voor te verzamelen. Het eerste team dat het Australium de top kan doen bereiken, wint het potje.

Er zijn ook enkele nieuwe achievements die je kan bekijken op de Doomsday website.

Tenslotte wordt ook het laatste 'meet the ...' filmpje klaargestoomd. Overmorgen zullen we eindelijk de Pyro klasse kunnen ontmoeten. We zijn al benieuwd naar de boeiende dialoog.

Valve zou de komende dagen nog meer aankondigingen doen omtrent de update. Hou je ogen en oren dus maar goed open!

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties