Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valve is raadselachtig over Steambox

"Is het de moeite waard? De toekomst zal het zeggen."

Het gerucht dat Valve een grote bekendmaking rond de mysterieuze Steambox op GDC zou maken is uitgebleven. Vorige week gingen er geruchten de ronde dat Valve zou werken aan een nieuwe console die onder meer biometrische opties zou kunnen ondersteunen. Op GDC werd Valve aan de tand gevoeld over het laatste nieuws.

"Ja, er wordt wild gespeculeerd hierover en het verbaast me dan ook niet dat je erom vraagt", zei Doug Lombardi, Vice President of Marketing van Valve. "We hebben niet onder stoelen of banken gestoken dat we graag zouden willen experimenteren met biometrie in games en hardware en we houden ons daar op dit moment ook beslist mee bezig. We hebben wat interessante ideeën maar het gaat nog heel lang duren voordat we iets op de markt zouden kunnen brengen".

"We zijn van mening dat we hier zeker wel iets van waarde in handen hebben. Is het dan ook de moeite waard om daar tijd aan te besteden en kun je er ook plezier mee hebben? Wie weet. De toekomst zal het zeggen."

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties