Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valve: "Geplande leveringen Steam Deck liggen op schema"

Levering blijft onder stoom.

Valve laat weten dat hij op schema zit met de productie van het Steam Deck. De console wordt vanaf eind februari bij de eerste klanten geleverd.

"Ondanks de pandemie en problemen met de bevoorrading en levering, ziet het ernaar uit dat we de eerste bestellingen eind februari kunnen verzenden", aldus het persbericht van Valve.

Daarnaast meldt het bedrijf dat hij het belangrijk vindt dat ontwikkelaars hun games zelf kunnen aanpassen naar de geverifieerde categorie van het Steam Deck compatibiliteitsprogramma. Om die reden stuurde hij afgelopen maand honderden exemplaren van de onlangs goedgekeurde ontwikkelaarskit op.

Oorspronkelijk kwam de hybride pc eind december uit, maar door materiaaltekorten werd de Steam Deck release uitgesteld. Eerder kreeg je ook al de verpakking en het etui van het Steam Deck te zien.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Steam

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties