Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valse Resident Evil Village early access-uitnodigingen doen de ronde

Resident Evil Phishing Village.

Capcom laat weten dat er valse Resident Evil Village early access-uitnodigingen zijn verstuurd door onbekenden.

Wie een e-mail van no-reply(at)capcom(punt)com krijgt met een uitnodiging om deel te nemen aan de early access van Resident Evil Village, negeert deze best. Download zeker geen bestanden, reageer niet en verwijder het bericht meteen. Deze mails komen namelijk van onbekenden die je zo proberen op te lichten.

Het bedrijf plant immers geen early acces-periodes voor de game en komt in plaats daarvan in de lente met een tweede Resident Evil Village-demo over de brug. Die demo zal vermoedelijke ergens voor 7 mei uitkomen. Op die datum komt Resident Evil Village immers uit voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles.

Naast phishingmails lekte eerder ook de Resident Evil Village bestandsgrootte via de Microsoft Store. Wil je daarnaast meer weten over de game, dan vind je op onze website alle informatie over Resident Evil Village.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties