Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valorant releasedatum bekend

Knalwerk.

Riot Games heeft de releasedatum van Valorant bekendgemaakt. Vanaf 2 juni is de tactische shooter beschikbaar voor de pc. De game is free-to-play.

Eveneens is bekend dat de Valorant closed bèta op 28 mei eindigt. Spelers die daaraan mee hebben gedaan, raken uiteindelijk hun voortgang kwijt. Zo wil de ontwikkelaar iedereen bij de release gelijke kansen geven.

Om de lancering van Valorant te vieren, brengt Riot Games een nieuwe modus en een nieuwe map uit. Ook wordt er nog andere content aan de game toegevoegd.

Daarnaast benadrukt de ontwikkelaar het belang van extra servers om de latency te verlagen. Zo is het op korte termijn de bedoeling om onder andere in Warschau, Madrid en Londen de servercapaciteit uit te breiden.

Eerder kwamen we al te weten dat Valorant geen loot boxes krijgt. De game bevat wel microtransacties en een Battle Pass. Daarnaast krijgt Valorant ook een ranked mode.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties