Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valorant patch introduceert ranked mode

Gaat later deze week van start.

Valorant krijgt vandaag een nieuwe update die je later deze week aan de slag laat gaan met de nieuwe ranked mode. De mode is vandaag nog niet speelbaar omdat Riot eerste alle plooien wilt gladstrijken en de stabiliteit van de update wilt garanderen.

"Momenteel evalueren we de stabiliteit en sporen we mogelijke problemen op. Als dat goed meevalt, dan voegen we de mode later deze week aan de game toe." aldus game director Joe Ziegler.

Naast ranked mode zorgt de update voor een verbeterde interface van het menu, kunnen verliezende spelers de handdoek werpen via een surrender-knop en krijgen Viper, Jett en Reyna een update. Daarnaast brengt de update ook verbeteringen voor verschillende mappen, waaronder Haven, Ascent, Bind en Split.

Alle zaken die de update toevoegt, lees je in de bijbehorende patch notes op de Valorant-website. Wil je de game eens uitproberen, lees dan zeker onze Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties